Taurus IT, niet zomaar een team

Wij houden uw werkplek in conditie

Wij verbeteren elke werkplek en houden deze in conditie

Als automatiseerder weten we hoe we een werkplek optimaal kunnen laten werken. We houden alles up-to-date, informeren u over de laatste ontwikkelingen en hebben een prachtig product portfolio voor het stroomlijnen van uw werkplek.

We zien dat IT steeds belangrijker wordt. Maar jouw organisatie moet zich concentreren op zijn core business om te kunnen groeien. Hoe hou je dan toch alle trends en technologieën bij?

Veel A-merken zien ons als hun first class partner. Daardoor kennen wij nieuwe producten vaak als eerste. We passen die razendsnel toe in oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten. Daarvoor zijn wij continu in training, wisselen we onderling veel kennis uit en sparren we met onze klanten over de inrichting van hun bedrijfskritische IT. 

ONZE DIENSTEN

Taurus is een IT-dienstverlener
die zich richt op het MKB.

Beheer

Besturingssystemen, software, beveiliging het veranderd allemaal voortdurend. Wij hebben de kennis om Uw het beheer uit handen te nemen, en er voor te zorgen dat U probleemloos kunt werken.

Meer over Beheer

Cloud oplossingen

Overal en altijd kunnen werken. Op je eigen device. We bieden de mogelijkheden hiervoor. Eigenlijk hebben we voor elke vraag wel een mooie cloudoplossing. Wanneer stap jij over?

Meer over Cloud oplossingen

Office 365

Met Office 365 werk je volledig in de cloud. Dat betekent onder andere dat je altijd, overal en op ieder apparaat toegang kunt krijgen tot je bestanden, e-mails en agenda. Maar overstappen naar Office 365 biedt nog meer.

Meer over Office 365

VOIP Telefonie

Met de komst van een stabieler internet, kiezen steeds meer organisaties voor bellen via internet, oftewel VoIP (Voice over IP). Met VoIP bespaart u flink op de kosten en profiteert u van veel meer flexibiliteit.

Meer over VOIP Telefonie
Even voorstellen

Taurus IT, niet zomaar een team

Frank Gasthuis

Senior systeembeheerder

Eric Jan Smit

Sales

Remy Groenen

Senior systeembeheerder

Jurgen Grote Punt

Senior systeembeheerder
Hulp nodig?

Wij helpen u graag met
het verbeteren van uw werkplek.

Laat ons zorgen dat uw werkplek snel werkt en goed beveiligd en up-to-date is.
Zodat u zich bezig kunt houden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Neem contact met ons op