Onze diensten

Taurus is een IT-dienstverlener die zich richt op het MKB

Zeer uitgebreide functionaliteit

Office 365 is eigenlijk zowel een server als een werkplek in de cloud. De server handelt je bedrijfs e-mail af, slaat je documenten veilig op en biedt een gezamenlijk samenwerkings- en communicatieportaal. De werkplek bestaat uit alle bijbehorende apps zoals Outlook en Office Online, Teams en Sharepoint Team Sites.

Toegankelijkheid

Office 365 is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, waar of wanneer dan ook. Je kunt zowel je mobiel, tablet, laptop, PC of Mac gebruiken om te werken met alle functies van Office 365!

Aantrekkelijke tarieven. Je betaald je €4,20 voor een mailbox en €10,50 per maand voor een mailbox, bestandsopslag, Sharepoint Team sites, en een volledige Office pakket

Beperkte investeringen in hard- en software

Wilde je in het (recente) verleden al bovenstaande functionaliteit realiseren dan was de enige mogelijkheid de aanschaf van een server en bijbehorende software, back-up en installatiediensten.

Stabiliteit, back-up en beveiliging. Microsoft en een Office 365 partner nemen je alle zorgen uit handen, Microsoft zorgt voor alle infrastructuur en Taurus regelt als Office support partner het in voor je, beheert het, en helpt je bij vragen.

Referenties

Benieuwd wat wij voor andere
bedrijven hebben kunnen betekenen?

Hulp nodig?

Wij helpen u graag met
het verbeteren van uw werkplek.

Laat ons zorgen dat uw werkplek snel werkt en goed beveiligd en up-to-date is.
Zodat u zich bezig kunt houden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Neem contact met ons op